Klantenservice

Telefoonnummer

Je kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken op 0174-247393. Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 voor je klaar. Bel of app voor advies.

Correspondentieadres

Apotheek&Kind
Postbus 2
2680AA Monster
0174-247393

Stempelkaart van Apotheek&kind

Wanneer je klant wordt bij Apotheek&kind kun je de reguliere stempelkaart van Vichy, La Roche-Posay, Eau Thermale Avène of Eucerin die nog niet vol is opsturen naar Apotheek&kind. Geef aan wat je naam en ordernummer is en wij stempelen je kaart. 

Levertijden

Informatie over onze levertijden vind je hier.

Verzendkosten

Jouw bestelling wordt binnen Nederland gratis bezorgd bij een orderwaarde vanaf €39,95, anders wordt er €4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Monsters

Wij begrijpen dat het heel prettig is om, voordat je overgaat tot de aankoop van een product, de mogelijkheid te hebben dit te proberen door middel van een sample. Helemaal als het een merk of product betreft dat je nog nooit hebt gebruikt. Wij verstrekken echter alleen monsters bij bestellingen. Helaas kunnen wij dan ook geen losse monsters per post versturen. Wij raden je aan om bij jouw dichtstbijzijnde apotheek of drogist langs te gaan om monsters van het huidverzorgingsproduct dat je wilt proberen te vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »